May

Okulumuz öğretmenlerinden Harika ATMACA, Ayşegül BEKTAŞ ve okulumuz Müdür Yardımcısı İdris DOĞRU'nun dahil olduğu Avrupa Okul Eğitim Platformu ESEP işbirliğiyle gerçekleştirilen E-Twinning projesi kapsamında fidan dikme etkinlikleri düzenlendi.

Aralarında Romanya’dan da bir okulun bulunduğu 11 farklı okulun bir araya geldiği E-Twinning projesiyle öğrencilere çevre temizliğinin doğa için önemi, geri dönüşümün ve ‘Sıfır Atık’ projesinin faydalarının aktarıldığı çeşitli etkinlikler düzenlenirken, doğa bilincinin oluşması için de Tarım ve Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle ağaçlandırma faaliyetleri düzenlendi.

May

Çanakkale ilinde Yapılan Atletizm Marmara Bölge Şampiyonasında Okulumuzu temsil eden 8-A sınıfından öğrencimiz Mert MERİÇ uzun atlama branşında 1. olarak okulumuzu Bursa'da yapılacak olan şampiyonada teslim etme hakkı kazandı. Ögrencimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Harika ATMACA'nın düzenlemiş olduğu ve diğer öğretmenlerin katkılarıyla gerçekleştirilen Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM) gezisinde, öğrencilerimizin uzay ve havacılık konularına dair merakları giderildi. Ayrıca düzenlenen bu gezi öğrencilerimizin gelecekte meslek seçimlerine yön vermek adına faydalı ve eğlenceli bir etkinlik oldu. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Rehberlik ve kariyer günleri kapsamında Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi okulumuzda kız öğrencilerimize yönelik okul tanıtımı ve alan tanıtımını gerçekleştirmiştir. Katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

“Geleceğimiz Çocuklar,Hedefimiz Sürdürülebilirlik” isimli e twinning projesi kapsamında okulumuz Müdür Yardımcısı Cihan Rafet Aktaş,Rehber Öğretmenimiz Zehra Başara ve Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Gamze Sarı’nın katıldığı Türkiye ve Romanya ortaklığı ile devam eden projede Sürdürülebilirlik Uzmanı Tuğba Işin’in gerçekleştirdiği webinar başarı ile tamamlandı.Öğrenciler hem eğlendiği hem öğrendiği webinar sayesinde çok keyifli dakikalar geçirdiler.

May

Türkiye ve Romanya ülkelerinin ortaklığı ile devam eden ve okulumuzda Okul Müdürü Serkan GÜÇLÜ, İngilizce Öğretmenimiz Öznur ÖZER ve Türkçe Öğretmeniz Mürüvvet Öztekinin katılım sağladığı "Little Hands Can Save The World" isimli eTwinning projesinin logo ve posterleri yapılan anket sonuçları ile belli oldu.

May

Okulumuzda rehberlik ve Kariyer planlama günleri kapsamında 04.05.2023 tarihinde 8. sınıf öğrencilerine yönelik Toki Cahit Zarifoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri okul tanıtımı, bölüm tanıtımları ve ilk yardım eğitimi vermişlerdir.

Nis

Dünya çocuklarına armağan edilmiş olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen programda coşkuyla kutlandı.Programda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 8-A sınıfı öğrencilerinden Mert MERİÇ 06.04.2023 tarihli atletizm İl müsabakalarında 100 metre engel yarışında Bursa il 1.si ve aynı zaman da uzun atlama yarışmalarında da Bursa il 1.si olarak okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandırmıştır Ögrencimizi yürekten tebrik ediyoruz başarılar diliyoruz.

Nis

Türkiye ve Romanya ülkelerinin ortaklığı ile devam eden ve okulumuzda Okul Müdür Yardımcısı Cihan Rafet AKTAŞ, Rehber Öğretmenimiz Zehra BAŞARA ve Teknoloji Tasarım Öğretmenimizin katılım sağladığı "Geleceğimiz Çocuklar, Hedefimiz Sürdürülebilirlik" isimli eTwinning projesinin logo ve posterleri yapılan anket sonuçları ile belli oldu.

Mrt

Okulumuzda Rehberlik ve Kariyer planlama günleri kapsamında Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi'ne okul gezisi yapıldı. Okul rehber öğretmenimiz Zehra Başara tarafından düzenlenen 8. sınıf öğretmenlerimiz Zehra Başara, Pelin Ayyıldız Sinoplu, Gamze Sarı öğrencilerimize eşlik etmiştir. Gezide misafirperverlikleri ve öğrencilerimize verdikleri bilgilerden dolayı Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğretmenlerine teşekkür ederiz. Gezinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen ve onlara eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Rehberlik ve Kariyer Planlama Günleri kapsamında Veysel Karani Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi'ne 23 Mart 2023 tarihinde okul tanıtım gezisi yapıldı. Okul rehber öğretmenimiz Zehra Başara tarafından düzenlenen 8. sınıf öğretmenlerimiz Ahmet Sinoplu, Atalay Bal ve Osman Avlar öğrencilerimize eşlik etmiştir.Gezide misafirperverlikleri ve öğrencilerimize verdikleri bilgilerden dolayı Veysel Karani Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi'ne teşekkür ederiz. Gezinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik Diyabet semineri düzenlendi.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Milli eğitim Bakanlığı'na bağlı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan Aile Okulu Projesi kapsamında okulumuzda Aile Okulu Eğitimi tamamlanmıştır.

Eğitimlere katılıp sertifikalarını almaya hak kazanan velilerimize sertifikalarını Okul Müdürü Serkan Güçlü ve Okul Rehber Öğretmeni Zehra Başara tarafından verilmiştir.

Eğitime katılan bütün velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

"12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M. Akif ERSOY'u Anma Günü" programını öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Törende emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.