Kitap Kurtları Yazarlarla Buluşuyor Final Ürünü

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Neşe ERDÖNMEZ DEMİRPOLAT'ın proje ortağı olduğu 8 farklı ilden 10 farklı okuldan öğretmen ve öğrencilerle yürütülen "Kitap Kurtları Yazarlarla Buluşuyor" adlı eTwinning projesinde öğrencilerimiz 30 yeni kitap okudu ve 18 farklı yazarla buluştu.

Proje sonunda her okul bu otuz kitabı paylaştı. Öğrencilerimiz kendi okullarına düşen üç kitapla ilgili kitap tanıtım videoları, kitap kapağı tasarımları ve kitap inceleme yazısı hazırlayarak ortak bir final ürünü oluşturduk. İkinci Final ürünü için ise öğrencilerimiz okudukları kitapların bir bölümünü seslendirerek ve proje ortağı öğretmenler de farklı çocuk kitaplarının bir bölümü seslendirerek Podcast oluşturuldu.

Final ürünümüze PDF dosyası olarak ulaşmak için tıklayınız:

Kitap Kurtları Yazarlarla Buluşuyor

Spotify üzerinden çalışmalarımıza ulaşmak için tıklayınız:

Kitap Kurtları Yazarlarla Buluşuyor | Podcast on Spotify

YouTube üzerinden proje sürecini görmek için tıklayınız:

Kitap Kurtları Yazarlarla Buluşuyor Proje Süreci - Kitap Etkinlikleri ve Yazar Söyleşileri - YouTube

Yayın: 10.06.2021 - Güncelleme: 25.01.2022 04:26 - Görüntülenme: 312