BURSA / YILDIRIM - Şehit Zeki Burak Okay Ortaokulu

Blue Marble Science Institute: You Don't Have To Grow Up To Be A Scientist! eTwinning Projesi

Okulumuzda Fen Bilimleri Öğretmeni Gülhanım ÇELİK ve İngilizce Öğretmeni Gülçin RODOPLU koordinatörlüğünde yürütülen "Blue Marble Science Institute: You Don't Have To Grow Up To Be A Scientist!" adlı eTwinning projemiz faaliyetlerine başladı.

Türkiye, Romanya, Polonya ve İtalya'dan 15 öğretmen ve 75 öğrencinin katılımıyla yürütülen proje Ocak ve Nisan ayları arasında faaliyetlerini sürdürecektir.

Bilimin doğası ve bilimsel sorgulamanın doğası konulu projede 'Bilim, İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik' temalı etkinlikler gerçekleştirilecektir.

İlk planlama toplantısı yapılan projemiz için öğrencilerimiz tarafından okul tanıtım panosu hazırlandı ve projemiz bazı sınıflarda öğrencilerimiz tarafından tanıtıldı.

24-01-202324-01-202324-01-2023

Yayın: 24.01.2023 - Güncelleme: 24.01.2023 02:19 - Görüntülenme: 209