Gel Beraber Oynayalım Zorbalığı Unutalım eTwinning Projesi

Öğrencilerin serbest zaman içerisinde birbirlerine karşı kaba ve kırıcı davranışlarda bulunmaktadırlar.

Bunun temel nedeni öğrencilerin oyun kurma ve beraber oyun oynama becerilerini yeterince kazanmamaları neden olmaktadır.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Neşe ERDÖNMEZ DEMİRPOLAT yabancı ortaklı GEL BERABER OYNAYALIM ZORBALIĞI UNUTALIM isimli bir eTwinning projesi yürütmektedir.

Bu proje ile kültürler arası etkileşim ve paylaşımla farklı ülkelerdeki çocuk oyunlarının paylaşılmasının yanında öğrencilere oyun kurma, yeni oyunlar keşfetme , ulusal geleneksel çocuk oyunlarının yanında zeka oyunlar vb. etkinlikler ile serbest zamanlarını en verimli şekilde değerlendirerek birbirlerine karşı zorbalık yapmalarını engellemeyi hedefliyoruz.

Bu hedef doğrultusunda okul koridorlarını akıl ve zeka Oyunları ile doldurarak öğrencilerimiz teneffüslerde , öğle aralarında, ders kazanımlarına uygun sınıf ortamlarında akıl ve zeka Oyunları kullanarak  serbest zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmişlerdir.

16-05-202016-05-202016-05-202016-05-2020

Yayın: 16.05.2020 - Güncelleme: 25.01.2022 04:58 - Görüntülenme: 439