eSafety Label

Okulumuz e-Twinning projeleri kapsamında Avrupa Okul Ağı (European School Net) tarafından tanınan  uluslararası Güvenli İnternet Etiketlerinden (e-Safety Label) Bronz Madalya Etiketi alarak Güvenli İnternet Okulu olmuştur.

eSafety Label, aralarında ülkemizin de bulunduğu, Avrupa´nın 34 ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu European School Net tarafından, okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla 2012 yılında uygulamaya konuldu.

Bu kapsamda, okulumuz da güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety etiketi almaya hak kazandı. Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Etiketin geçerlilik süresi 2022 yılı Temmuz ayına kadar olup , bu süre içerisinde derecemizi silver yada gold derecesine yükseltmek için gerekli çalışmalar yapılmaya devam edilecektir.

Yayın: 03.01.2021 - Güncelleme: 25.01.2022 04:41 - Görüntülenme: 382