9 Şubat Güvenli İnternet Günü

"Girişimciliğe İlk Adım" eTwinning projesi kapsamında Hasan ERSOY hocamızın "9 Şubat Güvenli İnternet Kullanımı ve Dezenformasyon" sunumu sayesinde öğrenciler, veliler ve öğretmenler olarak çok faydalı bilgiler edinmiş olduk.

Aynı zamanda farklı alanlarda, konularda ve seviyelerde oyun tasarlayabileceğiniz ya da var olan oyunlardan da faydalanabileceğiniz bir araç olan LearningAps kullanıldı.

Bu kapsamda "Güvenli İnternet" konusunda oyunlar oynayan öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar.

Güvenli internet  konusunda "Dokuz Şubat Güvenli İnternet Haydi Sen de Kendini Daima Kontrol Et" sloganını oluşturan öğrenciler, bu sertifikaları ve oyun ile ilgili fotoğrafları kullanarak harflerden oluşan kolaj çalışması  hazırladı.

24-02-202124-02-2021

Yayın: 24.02.2021 - Güncelleme: 25.01.2022 04:31 - Görüntülenme: 186